Perustietoa Jumalan Sanasta – nyt myös podcasteina

Podcasting eli tilauspohjainen äänitiedostojen julkaisu verkossa (Wikipedia) mahdollistaa myös perustietoa Jumalan Sanasta tarjoamisen älypuhelimille ja tietokoneille. Puhelimeen tai tietokoneeseen tarvitset podcast-ohjelman, joita löytyy kaikille puhelinalustoille puhelimen/tietokoneen sovelluskaupasta.

Asenna podcast-ohjelma ja hae ”Perustietoa Jumalan Sanasta”. Tänään testasimme iPhonella, Androidilla, Windows tietokoneella ja haku löysi podcastimme. Windows Phonen oma Podcast-ohjelman haku ei vielä löytänyt. Ongelman voi toistaiseksi kiertää kirjoittamalla hakukenttään http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:279471199/sounds.rss

Pyrimme julkaisemaan uusia opetuksia vähintään kuukausittain. Opetusten kesto vaihtelee kymmenestä minuutista noin tuntiin.